Je li došlo vrijeme za bespovratnu kartu Vesni Pusić?

'To je pitanje za sociologe'.

4.1.2015.
12:27
VOYO logo

Sasvim u skladu s tom izjavom, danom u izbornoj noći 28. prosinca prošle godine, ministrica Vesna Pusić devet je dana prije jednako elitistički naručila službeni avion da nju i njezine suradnike preveze iz Istanbula u Zagreb, iako su imali povratnu kartu za redovan let. Taj ministričin potez javne financije koštao je 120 tisuća kuna, ali tako je, poručila je Vesna Pusić, bilo najekonomičnije i čemu čuđenje, čemu dodatna pitanja?

Izvankabinetska stvarnost

Ne treba biti ni sociolog ni psiholog kako bi se postupak prve potpredsjednice Vlade u Istanbulu pravilno iščitao kao posljedica odsutnosti njezina dodira sa stvarnošću izvan državnog kabineta i uloge političara u "izvankabinetskoj" stvarnosti. Članovi Vlade koja na svim stranama zahtijeva odricanje i štednju trebali bi izbjegavati korištenje službenog aviona, a kamoli ga forsirati iz čistog kaprica, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simbolični potpis

Splitski dnevnik piše da je iza "raskalašenog prosipanja službenog kerozina" stoji potpisivanje simboličnog i dobrodušnog sporazuma o pomoći Turskoj za pretpristupne pregovore s EU-om, što se moglo učiniti i na druge načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo