JAVIO SE VLASNIK KUVERTE: / Nalaznica kaže da joj je kao nagradu ponudio 1000 eura, ali su dogovorili nešto drugo

Image

Gospodin čiji su novci bio je iznimno zahvalan pa je Jasni iz zahvalnosti ponudio 1.000 eura iz kuverte, međutim ona je to odbila

23.8.2019.
13:56
VOYO logo

Na Facebooku je Jasna Vrhovac objavila da je pronašla kuvertu s novcem u Osječkoj ulici u Rijeci i da joj se javi vlasnik. Rekla je da se u kuverti nalazi papir i novčanice u kunama i eurima pa da će vlasnik znati što piše na tom papiru kao i o kojoj cifri novca se radi. Problem je brzo riješen i vlasnik se javio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kuverti je pisalo 'Tata', na papiru koji je bio u njoj popis ljudi kojima trebaju vratiti novac (samo imena, bez prezimena) i 7.000 eura i 200 kuna. Sin je ocu po prijatelju iz Njemačke poslao novac da plati dugove i račune od banke, jer im je kuća na bubnju", prenosi RTL Jasnino objašnjenje. Njenu Facebook objavu objavilo je više korisnika pa je došla i do žene prijatelja koji je novac predao tati. Vlasnik je želio ostati anoniman, a Riječanka se zahvaljuje svima koji su pomogli.

Image
MOŽDA VAM JE ISPALO? /

Žena na ulici pronašla kuvertu s novcem i sada traži vlasnika

Image
MOŽDA VAM JE ISPALO? /

Žena na ulici pronašla kuvertu s novcem i sada traži vlasnika

Odbila je 1.000 eura, ali su dogovorili besplatno ljetovanje za obitelji koje nemaju novca

Gospodin čiji su novci bio je iznimno zahvalan pa je Jasni iz zahvalnosti ponudio 1.000 eura iz kuverte, međutim ona je to odbila. Ipak, sa čovjekom je dogovorila nešto drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah mi je kroz glavu prošlo koliko bih djece mogla opremiti za školu, a čiji su roditelji u potrebi. No, i sam gospodin otplaćuje kredit za kuću koji su podigli da bi sinu otvorili firmu, a slijedom nesretnih događaja posao je propao, te je sin morao otići van da pokrije velike troškove. Gospodin koji je izgubio novac je pod velikim stresom. Živi na Krku u kući u kojoj je jedan stan opremio kao apartman, te ga iznajmljuje i od toga trenutno živi i prehranjuje sebe, suprugu i kćer studenticu", kaže Riječanka.

Image
Image

14.05.2016., Baska - Turisticko mjesto na otoku Krku - Baska. Paza i more. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ono što je dogovorila s gospodinom jest dvotjedno besplatno ljetovanje na Krku za dvije obitelji koje djeci ne mogu priuštiti ljetovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Složili smo se da će sljedeće godine imati goste koji ne mogu svojoj djeci priuštiti ljetovanje i koji nikada nisu vidjeli more. Dakle, dvije obitelji, a svaka će tjedan dana provesti u apartmanu. Malo smo se i rasplakali kada smo donijeli tu odluku. Obećao mi je, čim otplati veći dio dugova, da će svake godine nuditi besplatno ljetovanje potrebitima. To me veseli više od svega. Sada mogu mirno spavati. Noćas oka nisam sklopila", kazala je nesebična jasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo