Jasličke mališane u Rijeci umalo poklopio strop

Djeca jasličke dobi u utorak su samo pukom srećom izbjegla tragediju. U najvećem objektu Dječjeg vrtića Rijeka, podcentru Potok, u prostoriji u kojoj su djeca spavala, odlomio se dio stropa.

19.5.2010.
10:59
VOYO logo

Prema pojašnjenju ravnateljice Dječjeg vrtića Rijeka Gordane Rena, do puknuća stropa došlo je kada se iz nepoznatih razloga otkačilo neonsko rasvjetno tijelo, koje je za sobom povuklo i dio stropa. Odgojitelji su, ispričala je Rena, odmah djecu odveli u drugu prostoriju, a domar je poduzeo sve što je potrebno da se puknuće i padanje žbuke zaustavi.

Slučaj je strašan utoliko više jer je sporni objekt kompletno obnovljen prije manje od godinu dana. No, ravnateljica najavljuje kako će se mališani u svoju prostoriju vratiti već u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima nam je nejasno kako je došlo do toga da se lampa otkačila. Međutim, odmah su pozvani majstori i već se tijekom jučerašnjeg poslijepodneva pristupilo sanaciji stropa, tako da će djeca danas moći boraviti u toj prostoriji", kazala je za Novi list.

Tijekom prošle godine u sanaciju derutnih zidova, podova, krovova, prozora i sanitarnih čvorova uloženo je 3,2 milijuna kuna, a mališani su s početkom ove pedagoške godine ušli u potpuno preuređen vrtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo