u uredu za šport / Janičin nasljednik je radio kod Bandića, a ondje mu rade i žena i kći: 'Nisam utjecao na zapošljavanje'

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Družak je vodio ustanovu “Vladimir Nazor” koja je pod Zagrebačkim holdingom,

14.2.2020.
9:59
Duško Jaramaz/Pixsell
VOYO logo

Novi državni tajnik Središnjeg državnog ureda za šport Tomislav Družak iz HDZ-a, a imenovan je početkom godine. On je na toj poziciji naslijedio Janicu Kostelić, koja se odlučila povući iz politike.

Družak je prije toga vodio ustanovu “Vladimir Nazor” koja je pod Zagrebačkim holdingom, i u to su vrijeme, osim njega, još dva člana njegove obitelji primala gradsku plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga Katica računovotkinja je u Ustanovi za upravljanje sportskim objektima, a kći Ana Cullen Družak radi u “Vladimiru Nazoru”, točnije u Holdingovu hostelu Stoimena u Crikvenici. To je i sam Družak potvrdio za Jutarnji list te naveo kako zaposlenje članova njegove obitelji nema nikakve veze s njim, kao ni s nekim dogovorom između gradonačelnika Milana Bandića i HDZ-a.

''Nema to nikakve veze. Ja sam svoj posao voditelja dobio u okviru koalicijskog dogovora između Bandića i HDZ-a, no oni nemaju nikakve veze s time niti sam ja imao ikakva utjecaja u njihovu zapošljavanju'', kazao je Družak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz neslužbenih izvora Jutarnji je dozno kako u “Nazoru” radi i Anin suprug, njegov zet, no Družak je te navode opovrgnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo