'speglao ga botun' / VIDEO Jandroković 'zapalio' društvene mreže, uspoređuju ga s finskom premijerkom. 'Vesna Mimica na aparatima'

Image
Foto: Twitter

Je li Gordan Jandroković najopušteniji hrvatski političar?

4.9.2022.
10:32
Twitter
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) uhvaćen je kako pleše u jednom klubu na house glazbu pa su njegove plesne (ne)sposobnosti glavna tema na društvenim mrežama ovog vikenda. Video je snimljen u noćnom klubu 12. kolovoza u Diamond Clubu, u Malinskoj na Krku. A na pitanje na čemu je bio, Jandroković je za 24 sata poručio: "Na Malvaziji! Izašli smo u klub koji se otvorio opustiti i baš je bilo dobro "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrujao je Jandrokovićev ples malo oprobu koja zbog afere INA traži izvanrednu sjednicu Sabora, ali im vladajući nisu udovoljili željama.

"Izvanredna sjednica Sabora ništa, ha? Pa da, pljačka INA-e od strane HDZ-ovaca nije izvanredna stvar. Bitno da se predsjednik Sabora izvanredno zabavlja", komentirala je Mirela Ahmetović, saborska zastupnica SDP-a na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su Jandrokovića usporedili s finskom premijerkom Sannom Marin koja je nedavno doživjela velike neugodnosti i razapinjanja u javnosti jer je snimljena kako se privatno zabavlja, a čak se testirala i na droge. Ne treba reći da su neki na Twitteru isto predložili i za šefa Sabora.

No više je onih koji su se pozabavili Jandrokovićevim "plesnim umijećem" i memovima pa ćemo neke izdvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vesna Mimica na aparatima", "Malo selo, zelen lug kraj Malinske disko klub zovem njega svaki čas "hajmo Njonjo u diskač!", "Vidi se da ima sluha", neki su od komentara na mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupaće, Vojko V, Konstrakta...

No nije ovo prvi put da nas Jandroković zabavlja, a niti da pokazuje interes za glazbu.

Kada su ga novinari pitali o Gabrijeli Žalac, bivšoj HDZ-ovoj ministrici koja se tada nalazila pod istragom, spremno je citirao Vojka V: "Možda netko je sabotira i protiv nje lobira. Možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatupnici Ivani Kekin (Nova ljevica) na kritike u Saboru je citirao stihove iz pjesme Hladnog piva čiji je frontmen njezin suprug: “Nije valjda sve tako sivo?”, upitao ju je nakon govora Jandroković.

Zapela je za uho šefu Sabora i pjesma srbijanske predstavnice na Euroviziji Konstrakte "In corpore sano".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnica Dalija Orešković isto se u svojem saborskom izlaganju referirala na popularnu pjesmu poručivši: „Što ćemo sad?“ No, Jandroković ju je dočekao spreman pa se nadovezao: „A zastupnica mora biti zdrava“.

I na kraju, ali ne manje važno, šef Sabora zabavio nas je objavom svoje fotografije u kupaćima odgovarajući tako na optužbe predsjednika Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami", poručio je tada Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo