finale pregovora / Jandroković: 'U ponedjeljak na konzultacijama kod predsjednice imali bismo dovoljno potpisa'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Gordan Jandroković i Goran Marić istaknuli su kako su pregovori HDZ-a i Mosta pred samim završetkom

4.10.2016.
10:12
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je u utorak kako vjeruje da pregovori s Mostom idu prema finalizaciji te da će na konzultacijama kod predsjednice Republike imati dovoljan broj potpisa, a na konstituirajućoj sjednici Sabora 14. listopada i novu vladu.

"Jučer smo imali vrlo kvalitetne razgovore s Mostom i pregovori su nastavljeni vrlo argumentirano, pozitivno i u dobroj vjeri. Vjerujem da će tako biti i danas i da idemo prema finalizaciji, što znači da bi u ponedjeljak na konzultacijama kod predsjednice Republike imali dovoljan broj potpisa, a onda, 14. listopada, na konstituirajućoj sjednici Sabora imali i vladu", kazao je Jandroković novinarima ispred središnjice HDZ-a, upitan o pregovorima s Mostom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su pregovori s Mostom pri kraju smatra i HDZ-ov saborski zastupnik Goran Marić, koji ocjenjuje da će današnji sastanak kratko trajati.

Čelnici HDZ-a i Mosta Andrej Plenković i Božo Petrov su sa četvrte runde pregovora o novoj Vladi u ponedjeljak navečer izišli zadovoljni. Petrov je rekao kako se razgovaralo o njezinu ustroju, a Plenković je izrazio uvjerenje da će u ponedjeljak, kada su najavljene nove konzultacije kod predsjednice Republike, dobiti i njezino povjerenje za sastav buduće Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo