'zanimaju ih samo fotelje' / Jambo: 'Petrov i Grmoja ližu oltare, ali mene je moj Isus učio da pomažem ljudima'

Suspendirani HSS-ovac Stipe Gabrić Jambo ne prestaje sa žestokim optužbama na račun čelnika Mosta, Bože Petrova i Nikole Grmoje

11.1.2016.
9:02
VOYO logo

Nakon što je osnivače Mosta, Božu Petrova i Nikolu Grmoju, optužio da su prevaranti te da su projekt Crkve, s kojom njihove obitelji godinama surađuju, a HSS ga odmah suspendirao radi ovakvih izjava o koalicijskim partnerima, bivši gradonačelnik Matkovića Stipe Gabrić Jambo ne mijenja mišljenje.

Image
'crkvena sekta' /

Jambo: 'Domoljubna koalicija i Most su foteljaši, imat ćemo nove izbore za šest mjeseci'

Image
'crkvena sekta' /

Jambo: 'Domoljubna koalicija i Most su foteljaši, imat ćemo nove izbore za šest mjeseci'

U nedjelju je za RTL ponovio svoje prethodne stavove o Mostovcima iz Metkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Psihijatar Petrov i volonter Grmoja su otpustili 10, 12 ljudi. Ja sam katolik, kao i oni koji stalno ližu oltare, ali mene je moj Isus učio da pomažem ljudima, da činim dobra djela. Most, Petrov i Grmoja je ono ružno što se dogodilo Metkoviću. Od tih silnih reformi, a nisu ni znali koje reforme žele, sada ih samo zanima tih šest fotelja", naglasio je u svom stilu Jambo.

Glasnogovornik MOST-a Grmoja i ovaj put je ostao bez komentara na ovakve izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jambo nije birao riječi u subotu na sjednici Predsjedništva HSS-a kada je komentirao suradnju Domoljubne koalicije i Mosta te najavljene reforme Bože Petrova.

“Ucjenjuje već dva mjeseca cijelu Hrvatsku. Od od tih silnih reformi, od te sekte MOST, jer to je jedna sekta molitvena, koje su ostale reforme? Šest ministarstava i na prvoj krivini oni će iskočiti iz vlaka i vjerojatno ćemo za šest mjeseci imati nove izbore. To su foteljaši - ta kaolicija! I Domoljubna koalicija i MOST", kazao je Stipe Gabrić Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođite u Metković i pitajte neka vam ljudi kažu tko je Petrov, a tko Grmoja. Petrovu je stric zvonio, drugi stric otvarao Crkvu, strina kitila crkvu, imali plaću i na crkvinom napravili kuću. I crkva sve vodi. Dođite u Metković i pitajte tko je Grmoja. Petrov u dvije i pol godine nije pomakao ni šalicu od kave", ljutito je rekao Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo