Jadranka, znamo što si radila prošlog vikenda!

Ako ovaj tekst čitate na Danas.hr-u, čuvajte glavu – zatekli ste se usred bojnog polja.

6.2.2012.
11:58
VOYO logo

Nevjerojatna stvar dogodila se tijekom ovoga vikenda. Danas.hr u svojoj dvogodišnjoj povijesti, kao ni net.hr, tata-portal Danas.hr-a, u zadnjem desetljeću svog postojanja ne pamti kad je u nekoj od tisuća anketa koje smo objavili zabilježen odaziv od gotovo 140 tisuća ljudi u samo četiri dana!

Zapravo, sto posto smo sigurni da se takvo što nije dogodilo – nikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čemu je tajna? Naša najmnogoljudnija stranka, te pripadajuća joj mašinerija klikonoša (više o terminu pročitajte ovdje), marljivo se bacila na posao. Ispostavilo se da Jadranka Kosor, jedna i jedina kandidatkinja (dosad), ima bez konkurencije najuhodaniju ekipu, koju pamtimo po sličnim podvizima.

Nešto manje talenta, sreće, novca (?) i ljudstva ima valjda Ivan Domagoj Milošević, čiji su sljedbenici uspjeli napumpati prognozu Miloševićeve pobjede na čak 34 posto šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasuprot Kosoričinih oko 85.000 klikova, našlo se tako oko 47.000 Miloševićevih. Tomislav Karamarko, Dado Milinović i ostali, prema ovome, nemaju "šansone" – s mizernih dva ili jedan posto trebali bi se temeljito osramotiti sudbonosnog 20. svibnja. Tko će se zadnji rumenjeti, preostaje nam vidjeti tada, izvan virtualne bojišnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo