Kosor: Odluke Vlade su zastrašujuće

Bivša premijerka Jadranka Kosor poručila je da nije izgubila kontrolu u vodstvu HDZ-a te je istaknula da neće odustati od utrke za predsjednicu te stranke.

21.3.2012.
21:29
VOYO logo

Predsjednica HDZ-a gostovala je u emisiji HRT-a In medias res gdje se osvrnula na aktualne događaje u stranci, a nije zaobišla ni aktualnu Vladu na čiji je račun uputila niz kritika.

Na činjenicu da su prema HDZ-u upućene kritike da su previše zaokupljeni unutarstranačkim izborima te da zbog toga nisu prava oporba, Koor je rekla kako rade ono što je potrebno i organiziraju novinarske konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zar trebamo žile rezati zbog kritika?'' upitala je Kosor te je ujedno demantirala pojedine navode da je izgubila utjecaj u vodstvu stranke i da će odustati od utrke za predsjedničku fotelju u stranci.

Osvrnula se i na suđenje za aferu Fimi media u kojem se pred sudom našao i HDZ kao pravna osoba te je istaknula da je angažirala odvjetnički ured za koji je uvjerena da će ih dobro zastupati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spekulacije da bi se zbog napete situacije u HDZ-u i nadolazećih izbora ta stranka mogla raspasti, Kosor je odgovorila porukom da će ''HDZ iz svega izaći ojačan''.

Rejting i dalje drži završetak pregovora

Pred kamerama HRT-a izjavila je i kako smatra da bi u ovom trenutku povlačila bolje poteze od trenutne Vlade, a za novi proračun je poručila da stoji na staklenim nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hrvatski rejting i danas na razini drži završetak pregovora s Europskom unijom, što je zasluga HDZ-a, a ova Vlada je predstavila skup projekata među kojima u stvari nema konkretnog projekta'', poručila je.

Povratak političara u nadzorne odbore ocijenila je ''zastrašujućim'' te smatra da se radi o potezima koji vraćaju stvari unatrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je vraćanje kotača unatrag i ne mogu vjerovati da će se to napraviti. Zastrašujuća je najava da će ljude na HRT-u birati političari u Saboru'', zaključila je Kosor.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo