Jaco, sjedi, jedan! I sretan rođendan!

Jaca je dobila kolac za rođendan! Biračko tijelo iliti ocjenjivačko vijeće net.

1.7.2010.
11:15
VOYO logo

Nesretan je to saldo za Jadranku Kosor, koja na svoj 57. rođendan puni i prvu godinu mandata, točnije, obilježava dan kada je njezin prethodnik otišao bez objašnjenja pa postao doživotni predsjednik HDZ-a, da bi nakon nekoliko mjeseci njezinom gumicom bio izbrisan iz vladajuće stranke. Najteža godina života Jadranke Kosor bila je očito bremenita i čitateljima net.hr-a, jer sigurno nije lako gledati kako premijerka pada test za testom da bi godinu završila s jedinicom.

Zakazala je na raznim područjima: engleski jezik, uvođenje kriznog poreza, povećanje PDV-a, neuvođenje poreza na imovinu i ekstraprofite banaka, donošenje lošeg Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, čuvanje Registra branitelja tajnim, izostanak sućuti za potjerane ljude nepoćudnih nacionalnosti iz stanova, pokušaj tjeranja predsjednika s vlasti zbog nepoštivanja saborskog dokumenta o istini(?!) o Domovinskom ratu, zadržavanje ministara koji ništa ne znaju o svojim resorima i stoga se smatraju neodgovornim za kriminal u njima, zadržavanje same sebe na vlasti po svaku cijenu, lišenost političke odgovornosti kao takve, rebalans proračuna i nepoznavanje njegovih stvarnih uzroka, hipernezaposlenost, pa sve do stanja u gospodarstvu i pokušaja njegovog rješavanja, u čemu je pogotovo zaslužila najstrožu ocjenu zahvaljujući izmjenama Zakona o radu koje je predložila Vlada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, komisija sastavljena od čitatelja net.hr-a nema ovlasti da je sruši. Stoga joj složno poželimo da do idućeg rođendana, AKO bude tu i dogodine, makar u svrhu predizborne kampanje, bude bolja premijerka. Barem za dvicu.

Prethodni članci:

arti-201006280262006 arti-201006290158006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo