Jabuka u središnjem Dnevniku, Šprajc ostaje!

Ivan Jabuka je novo pojačanje središnjeg Dnevnika HRT-a, a navodno je o tome obaviješten sinoć. Radi se o novinaru i uredniku koji je već vodio kasnovečernji Dnevnik, a uređivao je i Dossier.

9.2.2011.
12:24
VOYO logo

U popodnevnim satima glasnogovornica Hrvatske radiotelevizije nam je potvrdila informaciju da Ivan Jabuka prelazi u središnji Dnevnik, iako joj je ranije bilo poznato tek da pregovora oko angažmana u podnevnom Dnevniku.

"Da, odlukom v.d. glavnog urednika IP-a Renata Kunića Ivan Jabuka pridružuje se Sandri Križanec i Zoranu Šprajcu i novi je, treći voditelj središnjeg Dnevnika", navodi Dorotea Lazanin Jelenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da se u priopćenju od 13. siječnja Jabuka nije spominjao među osvježenjima središnje informativne emisije HTV-a. Tada je glasnogovornica Dorotea Lazanin Jelenc izvijestila kako se ukidaju pojedine HTV-ove emisije poput Poslovnog kluba i Latinice, te navela kako su tri dana ranije HTV-ovci krenuli s redizajniram Dnevnikom, osvježenim novim licima.

Brozović odlazi

"U vruću fotelju središnje informativne emisije sjeli su Sandra Križanec šefica osječkog dopisništva i Gordan Brozović voditelj i novinar u informativnom programu. Urednički tim ojačao je i Josip Šarić jedan od vodećih novinara IP-a", navela je glasnogovornica što znači da je od dosadašnjih voditelja ostao jedino Zoran Šprajc, koji se od tada žestoko "zakvačio" s premijerkom Jadrankom Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vruću će fotelju, kako doznajemo od glasnogovornice napustiti upravo Brozović. Lazanin Jelenc pojašnjava kako Jabuka nije spomenut ranije kao kandidat za lice Dnevnika "jer u to vrijeme njegov novi angažman u Dnevniku nije bio dogovoren".

Vezani članci:

arti-201001270571006 arti-201101130325006 arti-201101210519006 arti-201101140046006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo