izbačen iz sabornice / 'Ja Vas molim... Straža!' Pernar odvučen s govornice: 'Sakrili ste raspravu od naroda!'

Ivan Pernar došao je do govornice te počeo bez dopuštenja pričati

3.12.2018.
11:35
VOYO logo

"Išlo je sve glatko predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću dok se odbijalo svih 212 amandmana koje je uputila oporba, dok se nije ukazao Ivan Pernar", napisao je Ivan Pernar na svom Facebooku nedugo nakon izbacivanja iz sabornice.

Naime, Ivan Pernar došao je do govornice te počeo bez dopuštenja pričati. Dogodilo se to netom nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković opomenuo Mostovce Grmoju i Bulja da ne pale mikrofon dok on priča i nabraja amandmane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opomenuli ste kolege Bulja i Grmoju bez razloga, napravili ste sustav gdje se ne zna o čemu se raspravlja. Napravili ste sustav da se glasuje mehanički. Sakrili ste raspravu od naroda, to je sramota", rekao je Pernar.

"Izričem kolegi Pernaru opomenu do kraja dana i nemam uopće komentara na ovakvu vrstu ponašanja", rekao je predsjednik Sabora Jandroković. "Molim stražu da ga ukloni", rekao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga pripadnik saborske straže ispratio je Pernara iz Sabornice.

"Pokušao sam ukazati na to da vladajuća većina nije samo odvojila raspravu o amandmanima od glasovanja, nego je napravila glasovanje na način da se uopće ne zna o čemu su amandmani koji se odbijaju. Nabraja se samo redni broj amandmana i tko ga predlaže, bez da javnost zna koji je meritum stvari odnosno na što se amandman odnosi", napisao je nakon toga Pernar na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo