IZNENADA PREMINUO POPULARNI RADIJSKI VODITELJ ALEN BALEN: / Srušio se na parkiralištu rovinjskog hotela

Image
Foto: Pixsell

U 47. godini života preminuo je voditelj i direktor Yammat FM-a Alen Balen

29.3.2019.
19:08
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska medijska scena ostala je danas bez jednog od najupečatljivijih glasova radijskog etera. Alen Balen, voditelj i suosnivač radija Yammat FM danas je preminuo.

"Dragi slušatelji i prijatelji Yammata!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš prijatelj i suosnivač Yammat FM-a – Alen Balen. Napustio nas je najtopliji i najupečatljiviji glas našeg medijskog prostora, a Yammat FM izgubio je osobu koja je svakodnevno živjela i stvarala sadašnjost i budućnost ovog radija.

Hvala ti, prijatelju!", stoji u obavijesti koju je ova radijska postaja danas objavila na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balen u svijet radijskih medija ulazi kao DJ na Radiju 1 i spiker na Radiju 101. Paralelno s Radijem 1/101 počeo je "vrtjeti" ploče u tada novom klubu Aquarius na Jarunskom jezeru. Bio je producent i nakladnik u Aquarius Recordsu, radio je i na filmskoj montaži, obradi zvuka i slike, sinkronizaciji animiranih filmova, kao i brojnim TV reklamama i dokumentarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je i menadžer grupe Jinx, a aktivno je u glazbi djelovao i diskografski, kroz etiketu Yammat records, na kojoj objavljuje Yammat, Nipplepeople, Miki Solus, Ivana Rushaidat & Rakete, Florijan, Das Wegas.

Balen se od 2015. u potpunosti posvetio radijskoj postaji Yammat FM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović Hina doznaje kako je policija u 17,10 sati zaprimila dojavu od Hitne medicinske pomoći da se od 16 sati obavlja reanimacija 47- godišnje muške osobe na parkiralištu hotela Lone i da je unatoč naporima medicinskog osoblja muškarac preminuo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo