'IZMIŠLJAJU SVAŠTA, SVEGA IMA': / Načelnik policije otkrio što će biti s onima koji ipak pokušaju napustiti županiju bez propusnice

Image
Foto: Screenshot: RTL

Medved kaže kako očekuju da će danas i sutra biti najveći pritisak na punkovima te da će nakon toga isti splasnuti

23.12.2020.
19:25
Screenshot: RTL
VOYO logo

Noćas u ponoć na snagu je stupila mjera zabrane napuštanja mjesta boravišta i prebivališta, a policija je zauzela otprilike 200 punktova na izlazima iz županija. S jednog od njih, na Lučkom, za RTL Danas se javio načelnik II. postaje Prometne policije Zagreb, Josip Medved.

Na pitanje kakvo je stanje na cestama i ima li mnogo onih koji se pokušavaju provući, kaže: "Na kraju prvog dana odluke koji donio Stožer mogu reći da nije bilo većih problema na punktovima, možda desetak osoba je pokušalo bez propusnice napustiti županiju, ali smo sve ti iskontrolirali i vratili ih natrag".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakakvi izgovori

Kaže kako u autobusima nije bilo slučajeva u kojim su ljudi bez propusnice morali napustiti vozilo. Na pitanje kakvi su izgovori onih bez propusnica, kaže kako ima svega. "Od izgovora da nisu znali da trebaju propusnicu, da toga da nisu stigli pa do toga da im nije odobrena. Ima svašta", rekao je.

Medved kaže kako očekuju da će danas i sutra biti najveći pritisak na punkovima te da će nakon toga isti splasnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što s onima koji se ogluše na naredbu policije, pokušavaju proći dalje? "Naravno da takvi mogu biti kažnjeni, naredbe se moraju poštivati i takvi će biti sankcionirani", zaključio je Medved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo