traži se vlasnik / Izgubili ste novac u Zagrebu? Policija je objavila gdje je i kako do njega!

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Zaposlenica jedne trgovine novac je našla u ponedjeljak i odnijela ga policiji

5.7.2023.
15:03
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Neobična vijest stiže iz policije i to apsolutno dobra - u ponedjeljak je zaposlenica jedne trgovine u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici našla novac te ga odlučila predati policiji.

Ovu nesebičnost i savjesnost pohvalila pohvalila je zagrebačka policija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdravljamo slučaj sugrađanke iz Zagreba, koja je pronašla novac i odlučila ga ne zadržati za sebe nego se za informaciju i u kontekstu pomoći tj. vraćanja novaca stvarnom vlasniku, obratila policijskim službenicima, u ovom slučaju mjesno nadležnoj IV. policijskoj postaji Zagreb (Maksimir)...Ovo je primjer, ne samo odgovornog ponašanja sugrađanke, već i primjer osjećaja izgradnje zajedničkog dobra temeljenog na povjerenju što je upravo iskazano kroz suradnju građanke i policije, a sve s ciljem pronalaska vlasnika novca", navode iz policije.

Dodali su kako detalje o tome gdje je novac našla i o koliko se novaca radi neće objavljivati jer to zna samo vlasnik pa se nadaju da će ga tako i naći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo vlasnika da osobno dođe u Policijsku postaju Medveščak ili nas kontaktira na broj telefona 01/4570-580",navode u policji.

POGELDAJTE I VIDEO Što rade s jumbo plakataima kad reklama prođe? Naravno, torbe za heroje! Dizajn im dali zagrebački vatrogasci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo