medalja u debiju / Izbornik Babić otkrio je o kakvom je proročanstvu riječ: 'Rekli su mi to još 2002. godine!'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Babić je u svom debiju kao izbornik na velikom natjecanju uzeo medalju, a sigurni smo kako će nakon ovakve pobjede njegova odlučnost biti još i veća

1.2.2016.
7:10
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši okitili su se broncom na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a kraj utakmice s Norveškom Kauboji su dočekali u emotivnom kolektivnom zagrljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivno pražnjenje doživio je i izbornik Željko Babić koji je nakon susreta pohitao na tribine i krunu dosadašnje trenerske karijere proslavio s obitelji i prijateljima.

U razgovoru za naše kamere odmah nakon utakmice Babić je rekao da se na ovom turniru 'ispunilo proročanstvo'. I dok daljnjeg pojašnjenja nije bilo, Babić je u kasnijem razgovoru s novinarima otkrio o čemu je riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još 2002. godine rekli su mi da ću jednog dana biti izbornik Hrvatske i da ću osvojiti medalju", rekao je, a zatim dodao: "Znate li da sam tri mjeseca prije nego što ću biti izabran sanjao kako me zovu iz Saveza i to mi priopćuju?"

Proročanstvo se tako, po svemu sudeći, doista i ostvarilo, Babić je u svom debiju kao izbornik na velikom natjecanju uzeo medalju, a sigurni smo kako će nakon ovakve pobjede njegova odlučnost biti još i veća. Bit će i potrebna, Hrvatsku na ljeto očekuju OI u Riju, a igrat će i kvalifikacije za SP u Francuskoj u teškoj skupini s Danskom, Norveškom i Bahreinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupili smo glave, vratili smo se od onog poraza od Španjolske, presudila je naša odlučnost jer je samo u glavama odlučujući faktor koji donosi pobjedu“, poentirao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo