'RANO ZA DUGOROČNIJE PROGNOZE' / KBC Split o ozlijeđenima nakon derbija na Poljudu: 'Interventni policajac dobro se osjeća'

'Najgore je prošao interventni policajac koji je zadobio prijelom bedrene kosti. Tijekom večeri je operiran. Dobro se osjeća i nadamo se da će biti u redu', pojasnio je Josip Knežević iz KBC-a Split

4.4.2024.
12:59
VOYO logo

Nakon nogometnog derbija Dinama i Hajduka na Poljudu, u U KBC-u Split zaprimljeno je osam policajaca od kojih je zbog loma bedrene kosti jedan od njih operiran i zadržan na liječenju. Ostali policajci imali su lakše ozljede od udaraca na gornjim i donjim ekstremitetima te su nakon obrade pušteni kućama.

U bolnici za Hinu kažu da je nakon saniranja ozljede kući otpušten i 49-godišnji policajac koji je imao opekline glave i vrata dok je 56-godišnji policajac koji je zadobio tešku ozljedu bedrene kosti operiran i hospitaliziran. Liječničku pomoć je zatražio i 47-godišnji navijač koji je zadobio ozljedu ramena, glave i povredu oka, no nije bilo potrebe za njegovom hospitalizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Knežević, voditelj Odjela za opću i gerijatrijsku traumatologiju u KBC-u Split povodom toga dao je izjavu za medije. "Tijekom večeri zaprimili smo osam policajaca i jednog navijača. Šestorica su obrađena na hitnom prijemu i svi su zaprimljeni radi lakših tjelesnih ozljeda. Pušteni su na kućnu njegu", rekao je Knežević.

Image
ULICE GORJELE /

Posljedice kaosa u Splitu: Policajcu slomljena bedrena kost, drugom opečena glava i vrat

Image
ULICE GORJELE /

Posljedice kaosa u Splitu: Policajcu slomljena bedrena kost, drugom opečena glava i vrat

"Jedan policajac je imao opekline glave i vrata, pušten je na kućnu njegu. Zaprimljen je jedan navijač s lakšim ozljedama glave i vrata koji je također pušten na kućnu njegu. Najgore je prošao interventni policajac koji je zadobio prijelom bedrene kosti. Tijekom večeri je operiran. Dobro se osjeća i nadamo se da će biti u redu. Rano je za dugoročnije prognoze", pojasnio je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bilo više ozlijeđenih navijača, ali mislim da bi onda ušli u proces istrage. Utvrdio bi im se identitet, vjerojatno se zato nisu javljali", dodao je Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo