Prioriteti?! Čestitamo! / Iz rađaonice pitala kako stoji Hajduk, prepiska postala hit! 'Evo 2-0, možeš sad komotno'

Image
Foto: Saša Miljević/Pixsell/Facebook 'Niko kao Hajduk iz Splita 1950'

Dok je trajala utakmica Hajduka i Istre, trudnica je iz rađaonice tipkala poruke 'kako napreduje' i usred tipkanja pitala za rezultat. Prepisku su objavili na navijačkoj Facebook stranici

27.11.2023.
14:33
Saša Miljević/Pixsell/Facebook 'Niko kao Hajduk iz Splita 1950'
VOYO logo

Hit među Hajdukovcima postala je navodna prepiska iz rađaonice između rodilje i, pretpostavlja se, oca djeteta u vrijeme utakmice Istre i Hajduka.

"Al bole trudovi i dalje. Uskoro ću tražiti da mi pojača", piše rodilja u porukama, mislila je pritom vjerojatno na drip koji ubrzava proces poroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobila je povratnu poruku: "Neka ti pojača kad bude baš teško."

"Sad minjaju dozu. Kaže babica da baš sporo napreduje, al da za sve postoji rješenje. Vjerojatno misli na carski jer sam na dripu od 1 sat", nastavlja dalje rodilja. "Sad mi je opet lakše, novu špricu epiduralne su stavili. Boli, ali manje", napisala je nešto kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je natipkala legendarno pitanje: "Kako Hajduk stoji?".

"1-0 još", bio je odgovor druge strane. Nekoliko minuta kasnije uslijedila je nova poruka: "Evo 2-0, možeš sad komotno" i iza nje je nanizao dva emotikona srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WhatsUp prepisku između radiljei nekog tko je gledao Hajduka objavili su na navijačkoj stranici "Niko kao Hajduk iz Splita 1950" i naslovili post: "Prioriteti?! Čestitamo!".

Jedan je prepričao svoje iskustvo poroda: "kako je bilo kod mene…. Nemoj sad igra Hajduk…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo