Iz Dnevnika odlazi Čeljuska, a vraća se Kušec

3.4.2010.
17:08
VOYO logo

Budući glavni urednik Dnevnika i Vijesti trebao bi 'bdjeti' i odgovarati za središnju informativnu emisiju, podnevne, noćne te vijesti na Drugom programu, piše Jutarnji list.

arti-201004010722006Taj će posao biti ponuđen Vladimiru Rončeviću, bivšem glavnom uredniku Informativnog programa HTV-a te sadašnjem glavnom uredniku i direktoru Radio Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nešto sam načuo o tim razmišljanjima, ali zasad mi to nitko nije službeno ponudio. Kakav će biti moj odgovor ako dobijem tu ponudu? Teško je to reći, život je neizvjestan, ali u ovom trenutku, dok krstarim Kvarnerom i grijem se na proljetnom suncu, nekako sam sklon da to odbijem'', rekao je Rončević za Jutarnji.

Ako se predomisli i prihvati tu poslovnu ponudu, kao glavni urednik Dnevnika, Rončević bi trebao oformiti ekipu predvođenu Sinišom Kovačićem. Ta bi ekipa radila 20-minutne Vijesti u 17 sati, što bi se prikazivale u sklopu emisije 'Hrvatska uživo'. Što se tiče Vijesti na Drugom programu, koje se emitiraju oko 18 i 22 sata, razmišlja se o tome da se u skoroj budućnosti rapidno skrate i da ne traju dulje od pet minuta, s tim da bi se emitirale bez voditelja, a novosti bi čitao spiker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike promjene očekuju se i u središnjem Dnevniku. Početkom ljeta, s obzirom na sadašnju situaciju, u Dnevnik najvjerojatnije ulaze Katja Kušec i Melinda Kurilj. Njih dvije trebale bi mijenjati Zorana Šprajca, Tončicu Čeljusku i Dijanu Čuljak-Šelebaj tijekom godišnjih odmora, no nije nemoguće da Katja i Melinda to nastave raditi i na jesen.

Jer, kako piše Jutarnji list, gotovo je sigurno da Tončica Čeljuska od rujna više neće uređivati i voditi Dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201004010568006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo