U POTRAZI ZA NEMOM / Iz čarobnog svijeta crtića stiže hit za vašu djecu!

Iz čarobnog Disneyevog svijeta, točnije iz studija Pixarove animacije, gledatelji RTL Televizije moći će uživati u ponajboljem animiranom filmu u posljednjih desetak godina. Budite uz malenog Nema i njegovog upornog oca u subotu, 24. studenog u 20 sati!

22.11.2012.
12:09
VOYO logo

U potrazi za sinom ovu ribicu neće ništa zaustaviti. Marlin i njegov znatiželjni sin žive kraj velikog koraljnog grebena. No Nemo, bez obzira na očeva upozorenja, odluči provjeriti što skriva otvoreno more.

Mališan je ulovljen u mrežu i prebačen u akvarij zubarske ordinacije u Sydneyu. Marlin kreće za njim i ubrzo sreće zaboravnu ribu Dory koja mu se priključi u opasnoj avanturi, u potrazi za Nemom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz čarobnog Disneyevog svijeta, točnije iz studija Pixarove animacije, RTL gledatelji moći će uživati u ponajboljem animiranom filmu u posljednjih desetak godina. U potrazi za Nemom je 'dijete' oscarovca, autora i redatelja Andrewa Stantona, koji nas je očarao Wall·E-jem ,Pričom o igračkama, Životom buba i Čudovištima iz ormara.

Kompjuterska animacija, koja nam dočarava podvodni svijet dosegla je vrhunac u ovom dirljivom filmu s odlično izgrađenim likovima, prepunom emocija, avanture i smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbu je snimio Oscarom nominirani Thomas Newman, glasove u originalnoj verziji junacima su podarili Albert Brooks, Ellen Degeneres, Alexander Gould, Barry Humphries, Eric Bana, Bruce Spence i Andrew Stanton, dok su u sinkroniziranoj verziji, koju ćemo gledati, glasove ustupili Višnja Šikić, Suzana Nikolić, David Jakovljević, Tarik Filipović, Ljubomir Kerekeš, Urša Raukar, Pjer Meničanin, Alen Šalinović, Goran Navojec, Krešimir Mikić, Filip Šovagović, Božidar Alić, Leon Lučev, Vili Matula, Alma Prica, Sven Medvešek, Vedran Mlikota, Bojan Navojec, Nina Violić i mnogi drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo