SKROZ SE ZAPETLJAO /

Nevjerojatan gaf DP-ovca: 'Sahranio' živog ministra pa se neslavno pokušao ispraviti

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

'Napominjem da je brat pokojnog ministra, bivši specijalac, heroj Domovinskog rata', zapetljao se kukavica

11.10.2024.
14:19
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

U četvrtak ujutro nožem je napadnut Zvonimir Šipić, brat ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića.

O napadu su se oglasili iz Domovinskog pokreta. Rekli su da su potreseni događajem te su optužili medije zbog "hajke na ministra". Nakon sjednice Hrvatskog sabora, slučaj je komentirao i DP-ov zastupnik Ivica Kukavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodio se tragičan slučaj. Neka institucije odrade svoj posao. Činjenica je da napadnut brat ministra Šipića. To je stvar koja nas u Domovinskom pokretu zabrinjava jer je bila ogromna hajka o kojoj sam govorio prije nekoliko dana", uvodno je poručio Kukavica. Smatra da su politički akteri koji su u tome sudjelovali doprinijeli atmosferi linča. "Često u Saboru volim govoriti da svi imamo težinu i da pazimo što govorimo i na koji se način ponašamo jer to može izazvati određene negativne posljedice kao sada", dodao je Kukavica.

Image
'HUŠKALI I PODGRIJAVALI' /

Domovinski pokret pronašao 'krivca' za napad na brata ministra Šipića

Image
'HUŠKALI I PODGRIJAVALI' /

Domovinski pokret pronašao 'krivca' za napad na brata ministra Šipića

Na pitanje naše reporterke Marine Brcković rekao je da se hajka na ministra većinom vrši s lijevog političkog spektra. "Vidjeli ste koji su saborski zastupnici i zastupnice pokušali degradirati ministra na osobnoj razini i omalovažavati ga kao osobu. To je po meni imalo odjeka", tvrdi Kukavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapetljao se

A onda se zapetljao i ministra Šipića nazvao pokojnim. "Napominjem da je brat pokojnog ministra, bivši specijalac, heroj Domovinskog rata. Pričao sam s ministrom i cijela obitelj je potresena ovim događajem", rekao je Kukavica.

Novinari su ga upozorili da je za živog ministra rekao da je pokojni i zamolili ga da se ispravi. Kukavica se nije najbolje snašao. Začudio se, nasmiješio, a onda se krenuo udaljavati, a da se nije ispravio.

Novinari su ga još jednom podsjetili da treba ponoviti da ministar nije mrtav. "Koji sam dio krivo? Pardon… U pitanju je brat ministra demografije Ivana Šipića", uspio se ipak izvući Kukavica.

POGLEDAJTE VIDEO: Gordanu Jandrokoviću u Saboru izletjelo: 'Je**te, što me grlo grebe'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo