definitivno u dobroj formi / Ivana Banfić i Renata Sopek znojile se uz capoeiru!

Image
Foto: RTL

U emisiji „U dobroj formi“ voditeljica Renata Sopek voli izazvati svoje goste neobičnim sportom u kojem se, po mogućnosti, nikada nisu okušali. U posljednjoj epizodi Renata je provjerila koliko pjevačica i kolegica trenerica Ivanu Banfić ima snage i ritma uz capoeiru!

18.5.2013.
12:47
RTL
VOYO logo

Poznata hrvatska pjevačica s dugim stažem i trenerica fitnessa, Ivanu Banfić, s Renatom je provela neobično popodne uz afro-brazilsku umjetničku formu i vještinu capoeiru koja uključuje elemente plesa, glazbe i borbe.

U ugodnom društvu porfesionalaca u capoeiri, Ivana je otkrila Renati što joj se najgore dogodilo u 25-godišnjoj karijeri, na kojem će festivalu nastupiti s novim ljetnim hitom, uživa li u životu majke i supruge te kako prolaze njezine radionice u prirodi, a zajedničko druženje su zapečatile i zajedničkim duetom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku emisije Tina Katanić otkriva svoje najskrivenije intimne tajne kada je u pitanju intimno rublje, te uz stručnjake doznaje kakvo se rublje nosi prilikom treninga.

Renata i njezin stručni tim odlazi provjeriti kako se sudionica Fit-realityja, Mihaela, snašla na treningu novog velikog hita u tjelovježbi jednostavnog naziva bokwe na kojem se pleše uz muziku, a kasnije u društvu magistra kineziologije Bojana Medakovića Renata testira formu gledateljica tijekom desetminutnog treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite novu epizodu lifestyle emisije „U dobroj formi s Renatom Sopek“ u nedjelju 19. svibnja u 17 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike