FIZIČKI OBRAČUN / Ivan izgubio kontrolu i fizički napao Brigitu!

Image
Foto: RTL

Kako će završiti fizički obračun Ivana i Brigite, ne propustite saznati u večerašnjoj epizodi serije 'Tajne' od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

16.12.2013.
12:09
RTL
VOYO logo

Lada ispriča Marini svoju životnu priču, na što Marina ostane bez teksta. Tiče li se i nje njezina priča?

Image
Foto: RTL

Za to vrijeme Nikola saznaje o Robertovoj prevarantskoj prošlosti i odluči ga potjerati iz Vilin Dola te što dalje od Marine.Valentini nema druge nego pristati na ubrzano vjenčanje s Filipom, a Ankica je dodatno pritišće da to što prije obavi budući da joj trebaju novci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miro uvjerava Višnju da ipak da Filipu blagoslov, bez obzira na to što misli o Valentini i vjenčanju. Višnja i Filip se napokon pomire.

Image
Foto: RTL

U međuvremenu, kipteći od bijesa, Brigita odlazi kod Nene tražeći Ivana, a Nena s njom želi razgovarati o razvodu. Brigita joj u naletu ljutnje govori da joj Ivan nije rekao sve o sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo kasnije Brigita se nalazi s Ivanom i u svađi mu govori da ukoliko ne isplati Petriće, prijavit će ga za Josipovo ubojstvo. Ivan gubi kontrolu i nasrne na Brigitu!

Image
Foto: RTL

Kako će završiti njihov fizički obračun, ne propustite saznati večeras u novoj epizodi serije 'Tajne' od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo