POVRATAK 'OTPISANOGA' / Istina je - zgodni Bali-beg se vratio!

Image
Foto: RTL

Turski glumac Burak Ozcivit vratio se na set serije "Sulejman Veličanstveni", i to devet mjeseci nakon što ga je napustio. Njegov povratak razveselio je obožavatelje serije, a prve scene već su prikazane u Turskoj.

25.1.2013.
10:02
RTL
VOYO logo

Turski glumac Burak Ozcivit vratio se na set serije "Sulejman Veličanstveni", i to devet mjeseci nakon što ga je napustio jer je njegov lik Bali-beg Malkočoglu otišao iz Topkapi palače bez svoje voljene gospe Ajbige. Njegov povratak razveselio je obožavatelje serije, a prve scene već su prikazane u Turskoj.

Bali-beg se vraća na dvor netom nakon Ibrahimove smrti, na sam poziv sultana Sulejmana koji traži hrabre ratnike kako bi oživio vojsku Osmanskog carstva. Bali-beg je s vremenom postao iskusan vojnik, ratovao je na području Moldavije, a njegov povratak u palaču bit će od iznimne važnosti za vladara. No produkcija još nije otkrila javnosti koja je Bali-begova nova uloga na dvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Malkočoglu je postao jako popularan lik, a ja sam uživao glumiti ga. Ovim potezom smo htjeli ugodno iznenaditi gledatelje", rekao je Burak kojem je sada drago što se nije 'riješio' brkova koji su mu, u međuvremenu, postali svojevrstan zaštitni znak.

Iako se nakon "Sulejmana" nije pojavljivao u drugim serijama, Burak nije bio bez posla. Njegov posljednji 'izlet' je posudba glasa žirafi Simoni i princu Hasanu u crtanom filmu "Žirafa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Mnogi Turci jedva čekaju premijeru filma krajem siječnja jer dosad nisu imali priliku čuti Bali-bega kako govori 'ženskim glasom'. Film je snimljen prema istinitoj priči i bit će prikazan na ovogodišnjem Berlinaleu.

Nove spizode "Sulejmana Veličanstvenog" možete pratiti na programu RTL Televizije od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, te nedjeljom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo