presudila mu whatsapp afera / Ispovijest izbačenog HDZ-ovca: 'Ma ja sam Jandrokoviću na piku još od 2016.'

Image
Foto: Shutterstock

Ante Šimunović je za Novi list rekao da je ''Zna se HDZ'' napustio u lipnju

15.11.2019.
9:13
Shutterstock
VOYO logo

Sud časti Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a na sjednici u četvrtak navečer odlučio je, zbog širenja govora mržnje na društvenim mrežama, isključiti osam članova, a među njima nema zvučnijih stranačkih imena, doznaje se neslužbeno iz stranke.

Isključeni su tako Božo Medić, Ante Jelčić, Anita Parka Đurašić, Ante Šimunović, Vedran Černy, Miro Boras, Krasnodar Raguž i Vlado Kolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Stegovni postupak trebao je biti pokrenut i protiv Marijana Banellija, ali je on sam podnio ostavku na sve stranačke funkcije i napustio HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Šimunović je za Novi list rekao da je ''Zna se HDZ'' napustio u lipnju, ''kad su grupu preuzeli Škorini fanovi'', a da prije toga, kao ni u grupi ''Uskoci i hajduci'' u kojoj je i dalje, nije širio mržnju.

Priznaje da je bio oštar i ciničan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Znam da sam napisao da niti u Sjevernoj Koreji glavni državni inspektor ne vodi predsjednikov izborni stožer, kao što je sada slučaj sa Andrijom Mikulićem, i da sam, recimo, aludirao na Jandrokovićev maleni broj preferencijskih glasova. Ali, prijetio nisam nikome'', ističe Šimunović.

Naglašava i kako je šefu Sabora Gordanu Jandrokoviću bio na piku još od 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Od kada sam se s njim 2016. sukobio u izbornom stožeru HDZ-a, a u vezi odabira reklamne agencije. Prvo su me, poslije Sabora u Ciboni, blokirali na službenoj stranici HDZ-a na Facebooku, sada me mogu i isključiti, ali ja ću se sigurno vratiti", kazao je za Novi list Šimunović, koji se u HDZ učlanio u ožujku 1990., još kao maturant.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo