Ispalo je da ni čelnici HDZ-a ne bi glasali za HDZ

15.3.2011.
17:52
VOYO logo

"Koja koalicija? Tko to kaže? S kim ste razgovarali o tome? Ma nije točno, nisu to rekli. Sastanak koalicije bit će krajem ovog tjedna ili početkom sljedećega. Ali, ono što vam mogu reći, koalicija je čvrsta i odlučna da završimo pregovore, da se pokaže gospodarski oporavak u ovoj godini i da se jednako čvrsto i odlučno nastavimo boriti protiv korupcije. To je zadaća onih koji, evo, imaju mogućnost voditi državu. Mi smo odlučniji nego ikad prije", odgovorila je predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor na novinarsko pitanje o navodom kolebanju HDZ-ovih koalicijskih partnera.

Novinari su je "uhvatili" nakon govora održanog u šibenskoj gradskoj luci, u kojem je istakla važnost projekata čija je gradilišta otvorila u Šibeniku (grdnja gata Vrulje) i Kninu (nova tvornička hala DIV- Tvornice vijaka Knin).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerku su upitali i boji li se novih prosvjeda vezanih uz odluke koje se za generale Gotovinu, Markača i Čermaka u Haagu očekuju 15. travnja.

"Moram priznati da ne razumijem vaše pitanje. Izgleda kao da očekujete osuđujuću presudu. Mi očekujemo da će se i u Haagu na suđenju generalima pokazati ono što mi znamo da je istina, a to je da je Domovinski rat bio pravedan, obrambeni i osloboditeljski, da smo branili svoju zemlju i da smo imali na to pravo", kazala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su je zatražili i za komentar posljednjih istraživanja javnog mnijenja, pri kojima su u rezultati nekih anketa pokazali kako je potpora građana HDZ-u drastično pala te kako bi im svoje povjerenje na izborima dalo tek 6,6 posto ispitanih građana.

"Što se tiče nekih istraživanja, ispalo bi kao ni da Predsjedništvo HDZ-a neće glasati za HDZ", odgovorila je premijerka Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103140890006 arti-201103110787006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo