NOVA EMISIJA O UREĐENJU / InDizajn s Mirjanom Mikulec na RTL-u 2!

Image
Foto: RTL

Mirjana Mikulec jedna od vodećih dizajnerica interijera u Hrvatskoj, nakon izdanih šest knjiga o uređenju interijera, napokon dobiva i svoju TV emisiju – InDizajn by Mirjana Mikulec koja će biti emitirana od 8. travnja, svaku nedjelju od 16:00 sati na RTL2!

2.4.2012.
10:14
RTL
VOYO logo

Od 8. travnja, svaku će nedjelju od 16:00 sati na RTL2 svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, ova vrijedna dizajnerica donositi korisne savjete, ideje, novitete! Ovog proljeća procvjetajte i vi u prostoru o kakvom ste uvijek maštali!

Želite promjenu svog životnog prostora, stana, ureda, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz emisiju RTL-a 2 InDizajn s Mirjanom Mikulec prionite na posao. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da za svakoga imamo poneki dobar savjet, novost iz svijeta dizajna koja će baš vas zanimati i korisne informacije koja će vam omogućiti da željeni prostor učinite ljepšim i ugodnijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset epizoda Mirjana Mikulec će, zajedno sa suradnicima, predstaviti različite životne i radne prostore kao primjere rješenja u dizajnu interijera, novitete iz svijeta dizajna i dati konkretne i praktične savjete za uređenje doma.

Emisija je podijeljena na četiri tematska dijela: Dizajnerski prostori, Stvaramo dom, Inspiracije i trendovi te Make over. U dijelu emisije - Dizajnerski prostori, predstavljamo životne i poslovne prostore (urede, hotele, restorane, trgovine…) koji su primjeri dobrog dizajna. U prilogu će gostovati i korisnici prostora koji će govoriti o vlastitim iskustvima i zadovoljstvu životom i radom u tom prostoru. U rubrici Stvaramo dom pomažemo gledateljima u potrazi za kućom ili stanom koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i životnom stilu. Rješavamo probleme na koje ljudi nailaze prilikom stvaranja vlastitog doma te na primjerima pokazujemo kako i na koji način pristupiti pojedinim elementima uređenja.  Inspiracije i trendovi - predstavljaju novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, te praktične savjete za uređenje i osvježenje. Unutar rubrike Make over – Mirjana Mikulec će prikazati kako preurediti pojedinu prostoriju u stanu bez prevelikih financijskih izdataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki interijer je, baš kao i svaki čovjek, priča za sebe. Stoga, kad govorimo o uređenju ne možemo govoriti o strogim pravilima jer univerzalnog pravila nema. Bitno je da se prilikom uređenja poštuje način života i ukus osobe koja će u njemu boraviti“ – izjavila je Mirjana Mikulec.

Nedjeljno popodne pred vašim malim ekranima ne mora uvijek biti ljenčarenje, provedite ga kreativno, prikupite nove ideje i možda se već isti dan primite posla! Uz malo truda i dobre volje vaš „novi“ životni prostor može vam udahnuti potpuno novi pogled na svijet!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite emisiju InDizajn by Mirjana Mikulec, od 8. travnja svake nedjelje u 16:00 sati na RTL-u 2!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo