INCIDENT U KAFIĆU / HDZ-ov župan izvrijeđao policijske djelatnike, pa završio ozlijeđen u bolnici i zaradio prekršajnu prijavu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je u subotu u 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta, a narušavala su ga dvojica muškaraca

27.9.2022.
10:41
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Varaždinska policija izvijestila je o subotnjem incidentu u varaždinskom kafiću Strauss u kojem je ozlijeđen varaždinski župan Anđelko Stričak (49). Kako su izvijestili iz Varaždinske županije, župan je u incidentu ozlijeđen te mu je pružena i medicinska skrb u Općoj bolnici Varaždin, prenosi Varaždinski.

Iz policije su danas izvijestili, tri dana nakon incidenta, da je do narušavanja javnog reda i mira došlo u subotu u 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta, a narušavala su ga dvojica muškaraca, 24-godišnjak i 49-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da je 24-godišnjak počinio prekršaj narušavanja javnog reda i mira (članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira), dok je 49-godišnjak počinio prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja državnih organa odnosno službenih osoba prilikom vršenja službe (članak 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira).

"Također je utvrđeno da su od strane odgovorne osobe u ugostiteljskom objektu prekršene odredbe iz Odluke o obavljanju ugostiteljske djelatnosti na području Grada Varaždina te će se o istom podnijeti obavijest Turističkoj inspekciji", dodatno su izvijestili iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo