POSTALA VIRALNA / Imovinska kartica HDZ-ove zastupnice koja je nahvalila Plenkovića: 'KAMATNU STOPU NEZNAM'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Osim što je saborska zastupnica, Zmaić obnaša i funkciju načelnice Općine Vrpolje. Po struci je strojarska tehničarka, završila je srednju školu, a njezina saborska plaća iznosi 2117 eura neto. Ima nekoliko nekretnina, kuću s okućnicom i nekoliko oranica koje glase na njezinog supruga. Tri automobila i traktor upisani su na njezinog supruga. Ima i dvije štednje od 19,120 i 2000 eura

24.2.2023.
16:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ankica Zmaić, saborska zastupnica HDZ-a iz Vrpolja u Saboru je uputila pitanje premijeru Plenkoviću:

"Poštovani predsjedniče Vlade, svi mi znamo - i lijevi i desni - koja su postignuća i uspjesi ove Vlade. No potpisnici za pokretanje vašeg povjerenja ne mogu se sa svim ostvarenim rezultatima pomiriti i nositi se s istima", rekla je Zmaić pa nastavila "Smatrate li vi kao snažan i karizmatičan lider, kojem današnji akteri ne mogu parirati… Žele vas, i nas koji smo uz vas, degradirati… vi kao iskusan političar znate tko je pokrovitelj ovog kazališta i predstave…", govorila je zastupnica Zmaić, a iz oporbenih klupa začuo se smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je njezina izjava postala viralna, porastao je i interes za zastupnicom Zmaić. Njezin mandat u Saboru započeo je 2020. godine Članica je Odbora za zaštitu okoliša i prirode, Odbora za predstavke i pritužbe, Odbora za poljoprivredu i Odbora za ravnopravnost spolova. Članica je i međuparlamentarnih skupina prijateljstva BiH, Južne AAfrike, Sjeverne Makedonije i Srbije, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je saborska zastupnica, Zmaić obnaša i funkciju načelnice Općine Vrpolje. Po struci je strojarska tehničarka, završila je srednju školu, a njezina saborska plaća iznosi 2117 eura neto. Ima nekoliko nekretnina, kuću s okućnicom i nekoliko oranica koje glase na njezinog supruga. Tri automobila i traktor upisani su na njezinog supruga. Ima i dvije štednje od 19,120 i 2000 eura.

Dio imovinske kartice je onaj koji se tiče podataka o obavezama. Ondje stoji sljedeća napomena:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2022. SAM NA LEASING KUPILA AUTOMOBIL, NAIME PLAĆAM GODIŠNJU RATU U IZNOSU:12604,24 EURA, A KAMATNU STOPU NEZNAM JER SAM ZAGUBILA UGOVOR. PA PO MOM IZRAČUNU, BUDUĆI NEMOGU ZAKLJUČITI IMOVINSKU KARTICU SAM UNIJELA GORNJE PODATKE. ZA SVE OSTALE INFO EVENTUALNO STOJIM NA RASPOLAGANJU"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo