društvene mreže / Imena za Instagram - kako odabrati ime za Instagram?

Image
Foto: pixabay.com

Od kako se pojavio na nebu društvenih mreža Instagram je zaokupio pažnju mnogih, kojima je najteže bilo odabrati korisničko ime. Donosimo vam savjete kako odabrati ime za instagram

20.10.2017.
13:41
pixabay.com
VOYO logo

Ova društvena mreža u početku je nekolicini korisnika služila kao foto album trenutaka koje rado dijelimo s dragima nam ljudima, da bi u posljednjih nekoliko godina postala mreža na kojoj morate biti. Sukladno tome ime za Instagram mora biti sve samo ne obično.

Pri odabiru imena za Instagram morate se voditi time da vaše ime za Instagram mora biti jedinstveno. Na Instagramu ne mogu postojati dva profila s istim imenom, stoga ukoliko je ime koje ste željeli koristiti već zauzeto, poigrajte se maštom i osmislite kreativno i zanimljivo ime za Instagram.

U moru Instagram profila neka imena za Instagram sadržavaju točke, crte, brojke koje ih čine nečitkima. Neka vaše ime za instagram bude čitko, jer će jedino tako biti lako pamtljivo i na vaš profil će dovesti nove "followere", a to svi korisnici Instagrama žele.

Kod odabira imena za Instagrama nemojte se voditi trendovi. Vaše Instagram ime trajat će godinama i lako je moguće da ga nećete mijenjati. Stoga razmislite želite li se korisnicima ove mreže predstavljati kao individualac koji ne slijedi trendovi sa trendovskim imenom za Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo