"Imate sreću da nisam maneken"

Na humanitarnoj reviji samo Bandić nije prošetao pistom, ali je zato kupio novogodišnji bor za 30.000 kuna i nakon dvadeset minuta otišao u nepoznatom smjeru.

4.12.2009.
9:06
VOYO logo

Pistom su prošetali redom Nadan Vidošević, Andrija Hebrang, Vesna Pusić, Vesna Škare-Ožbolt i Ivo Josipović, a jedini koji je okupljenima izbjegao pokazati manekenske vještine bio je Milan Bandić, koji je za to ponudio osebujno objašnjenje.

"Ja nisam maneken, ja da sam maneken ni'ko ne bi bio maneken nego ja. Imate sreću da ja to nisam. Spavajte mirno", rekao je novinarima Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, zagrebački je gradonačelnik na samom startu večeri, koja je bila zamišljena kao revija s licitacijama, potrošio 30.000 kuna na novogodišnji bor dekoriran zlatnim ukrasima. Dvadesetak minuta nakon početka revije Bandić je nestao u nepoznatom smjeru, a voditelji Maja Sever i Robert Zuber dali su se u prikupljanje potrebnih milijun kuna za ultrazvuk za rano otkrivanje raka pluća za bolnicu na Jordanovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Licitiranje za odjeću koju su nosili predsjednički kandidati nije bilo moguće, ali je istaknuto da je svaki od kandidata akciju pomogao određenim iznosom.

Josipović, Vidošević i Hebrang nosili su odijela modne kuće Varteks, Vesna Pusić je odjenula haljinu Xenia dizajna, a Vesna Škare-Ožbolt kreaciju Zorana Mrvoša. Tremu pred manekenski nastup priznao je Nadan Vidošević, koji je rekao da "sad s puno više respekta gleda na manekene i manekenke", dok Josipović nije stigao imati tremu jer se, kaže, žurio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, jedino je Andrija Hebrang na reviji pokušao utjecati na svijest prisutnih i njihovo zdravlje, rekavši da nam "ovaj aparat gotovo sigurno ne bi trebao da svi prestanemo pušiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo