U BELOM MANASTIRU / Imaju veliko natjecanje, sudce koji ocjenjuju svako jelo, no koja je tajna ukusnog fiša? 'Bitna je...'

Ovo nije samo natjecanje nego i druženje uz puno zabave, dobre glazbe i najboljih eno i gastro specijaliteta

3.9.2022.
20:31
VOYO logo

U Belom Manastiru traje najveća fišijada u Hrvatskoj.

250 fiš majstora bori se za prestižne titule pobjednika u dva natjecanja. Prvenstvu Baranje i Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša. No, ovo nije samo natjecanje nego i druženje uz puno zabave, dobre glazbe i najboljih eno i gastro specijaliteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"250 kotlića na lokalnoj i državnoj fišijadi, sve delicije koje Baranja može ponuditi svakom tko uživa u odličnoj gastronomiji, a Baranja to nudi", kaže Matej Perkušić iz direktora TZ Baranja.

"Ovdje je odlično, a svi pitaju za tajnu, tajna je ljubav prema kuhanju, ljubav prema kuhanju i rivi, i sreća, jednostavno sreća", tvrdi Katica Kovač iz Belišća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je odlična, a što se tiče fiša, što sam zaboravio odgovoriti na vaše pitanje, znači bitna je dobra paprika, dobar ključ, suha drva i srce", poručuje Igor Prgomet iz Mece.

Na fišijadi je bio i reporter RTL-a Bojan Uranjek koji je razgovarao sa Zvonkom Barićem, sucem natjecanja u kuhanju fiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo