ISTRAŽILI SMO / Imaju li ljetne avanture šanse prerasti u ozbiljnu ljubavnu vezu?

Jeste li ljeti zaljubljiviji nego inače? Mnogi ljudi jesu pa ovih mjeseci često slušamo o ljetnim avanturama. Događaju se lako, potaknute romantičnim zalaskom sunca, mirisom mora i finih ljetnih koktela

13.7.2016.
18:30
VOYO logo

Toplo, vruće, najvruće.. Baš su takve morske ljubavne avanture i igrice koje, složit će se svi, imaju neku posebnu čar. No ta pozitivna i najčešće seksualna energije urodi vrućom avanturom koja u većini slučajeva ipak završi i prije negoli je počela. 

"Statistički gledano, to je osuđeno na jedno ljeto, no to ne znači da se baš vaša ne mora pretvoriti u nešto dugotrajnije što bi rezultiralo i potomcima", kaže psiholog Hrvoje Maleković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galebarenje je jednako drago i ženama i muškarcima. Promjenila su se vremena kada je to bio isključivo muški 'posao'.

"To bi bilo bolje podjeliti na one koji očekuju da ostane i nešto poslje ljeta ili da ne ostane, da se to završi tamo gdje je i počelo. Muškarci su skloni gledati da to završi tamo gdje je i počelo, a žene da se nastavi i kasnije", dodao je Maleković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavi se na moru nekako lakše događaju. Evo i zašto.

"Prvenstveno zato sto su promjenili sredinu, nalaze se u okruženju koje nije svakodnevno, a često i iz dosade jer eto pružila im se prilika i zašto je ne iskorisiti", objašnjava Maleković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak važno je znati da se morske avanture nikako ne baziraju isključivo na seksu. Ispod površine, kaže Maleković, leži nešto puno dublje.

"Avanture se zasnivaju na neispunjenim motivima koje ste donijeli sa sobom. Kod nekih je to druženje, kod nekih je to ljubav, kod nekih seks, želja za kratkotrajnom avanturom. I tako svatko ima svoje", rekao je Maleković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato pazite što uz seksi ljetnu opravicu pakirate u svoj kufer. Želje su čudna stvar, mogle bi vam se i ostvariti. Samo zapamtite, galebu staviti soli na rep često je nemoguća misija.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo