Na koliko je dana zasjedanja Sabora bio Karamarko? Pola? Ne. Trećinu? Neee...

Šef parlamentarne oporbe iznimno rijetko dolazi na posao u Sabor.

17.7.2014.
9:07
VOYO logo

Za Karamarka je taj podatak uistinu poražavajući. Od prošlog ljetnog raspusta, odnosno od 18. rujna 2013. godine kad su se zastupnici okupili na početku jesenskog zasjedanja, pa do utorka, kad su otišli na godišnji odmor, Sabor je zasjedao 116 dana. Karamarko je u tom razdoblju na svoj posao u parlament došao samo 16 dana, dakle 13,7 posto!? Okruglih 100 dana Karamarko, dok je većina ostalih zastupnika raspravljala o važnim i manje važnim temama, nije bio u Saboru, piše Novi list.

Primjerice, tijekom lipnja, travnja i veljače niti jednom nije navratio na Markov trg. U srpnju, svibnju, ožujku, siječnju te prosincu prošle godine po jednom je bio u Saboru. Lanjskog studenog Karamarko je iz nekog razloga bio vrijedan i u Saboru je prisutan bio pet dana. Dva dana čak zaredom, 26. i 27. studenog, na dnevnom redu sjednice bili prijedlozi rebalansa državnog proračuna za 2013. i novog za ovu godinu. U rujnu i listopadu prošle godine Karamarko je tijekom zasjedanja ušao u zgradu Sabora po tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to ne znači i da je tamo nešto radio. Prema službenoj evidenciji Karamarko se od rujna do srpnja niti jednom nije javio za riječ. U njegovoj su tablici zastupničkih aktivnosti u svim rubrikama isključivo nule. http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Sto-te-nema-Karamarko-od-116-na-poslu-u-Saboru-nije-bio-100-dana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo