J...la vas Šeherezada na Faceu ima 70.000 članova!

2.10.2010.
18:10
VOYO logo

''Svi je kao ne gledaju, a nitko ne prestaje pričati o njoj'', stoji na Facebook stranici 'Gledam Šeherezadu i ne sramim se toga', koja broji – zanimljivo - skromnih 122 poklonika.

S druge strane na istoj društvenoj mreži okupilo se puno više protivnika Šeherezade. Pravi pokret pod službenim nazivom 'J...la vas Šeherezada', koji je od 22. rujna kad je stranica otvorena do danas okupio čak 52.768 istomišljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi argumenti glase: 'Serija je glupa', 'Jadnici kojima fali ljubavi u životu traže je u sapunic'”, 'Izet Fazlinović je milijun puta bolji' i slično.

No, ni to nije sve. Istinski Šeherezadomrsci otvorili su još 'žešću', stranicu naziva 'J...la vas Šeherezada 1001 put', koja je osnovana 29. rujna, i do sad ima 19.802 korisnika koji su se izjasnili da im se baš taj radikalan stav sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je reći da su se na popularnom Fejsu okupili i oni koji su digli glas protiv ukidanja druge turske sapunice, koja se kratko 'pjenila' na Novoj TV - pod nazivom 'Strasti Orijenta'.

Čak nekoliko istoimenih stranica okuplja po stotinjak ljubitelja prerano ugašene serije, koju je nekim čudom sunarodnjakinja Šeherezada po gledanosti potukla do nogu. Očito je da za dvije temperamentne dame nema mjesta na TV nebu u isto vrijeme, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201009300092006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo