bitka oko kvadrata / Igre prijestolja za stolove u Saboru: Klubovi još uvijek nisu dobili svoje prostorije

Iako je Sabor konstituiran prije mjesec i pol, svi Klubovi zastupnika i šefovi Odbora još nisu dobili svoje prostorije, pa je na hodnicima opći kaos. Oporbeni zastupnici žale se da su stisnuti, vladajući priznaju da je prostora malo, a i jednih i drugih na radnom je mjestu danas jedva bilo za košarkašku momčad

15.2.2016.
19:08
VOYO logo

Unatoč tome što je Sabor konstituiran prije mjesec i pol dana, na hodnicima je i dalje kaos. Klubovi zastupnika još uvijek se nisu preselili u svoje prostorije, baš kao ni šefovi Odbora. 

Iz tajništva sabora nisu nam željeli prokomentirati na koji su način raspodijelili prostorije jer poručuju da pregovori još uvijek traju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Apetiti valjda vladajućih klubova su takvi da moraju dobit velike prostore, da se njima mora osigurat više, a onda se mi valjda moramo, prema odluci vladajućih, stisnut”, prokomentirao je HNS-ovac Goran Beus Richemberg.

Čini se kako se u Saboru čak i oko običnih stolova vode prave igre prijestolja. Pogotovo sada kada je polovina novoizabranih zastupnika prvi put u Saboru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike