Igra živaca: Kolone na cestovnim pravcima prema moru

Hrvatski autoklub je izvijestio da je na hrvatskim cestama promet pojačan, te da je zbog gustog prometa moguća vožnja u koloni uz povremene zastoje.

19.7.2014.
13:10
VOYO logo

U 12.55 sati HAK je izvijestio da se zbog lakše prometne nezgode na autocesti A1 na 235km+400m poslije vijadukta Božići u smjeru Zagreba vozi usporeno uz ograničenje brzine 40 km/h.

Na glavnim cestovnim pravcima promet je pojačan, a osobito je gust u smjeru mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U koloni, usporeno, vozi se na sljedećim dionicama cesta: - na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, - na A4 od čvora Sveta Helena u smjeru Zagreba (kolona vozila koja se kreće duga je oko 3km). - na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru naplate Lučko kolona vozila duga je oko 8km, a iz smjera Jankomira oko 5 km. Usporeno se vozi i od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, u smjeru naplate Lučko.

Promet je pojačan i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, riječkoj obilaznici od tunela Burlica u smjeru Krčkog mosta, na Krčkom mostu u oba smjera, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona se proteže na Istarski ipsilon

Zbog pojačanog izlaza putničkih vozila na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona vozila koja se kreće duga je oko 7 km, a dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo