Ide li to Milanović Kosoričinim stopama?

I ove godine "Pričigin", splitski festival pričanja priča posjetiteljima net.

3.3.2012.
23:38
VOYO logo

Uglednih 20 autora nominirano je za PričeST, a kako trenutno stvari stoje, najizgledniji kandidat da pođe stopama bivše premijerke Jadranke Kosor i bivšega predsjednika Stipe Mesića , je aktualni premijer Zoran Milanović.

Njegovu priču "A šta da radim" ispričanu u žanru pisma o namjerama u stopu koja je do subote navečer dobila 14,29 posto vaših glasova, u stopu međutim prati slavni priručnik za preživljavanje u divljini "Hajdemo u planine" Nevenke Bečić, za koji je glasovalo 11,48 čitatelja net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, ne! To nisu samo izjave

Vremena ipak još ima, pa stoga dobro proučite listu od 20 kandidata, naslove njihovih priča i žanrove u kojima su ispričane, pa dajte glas svome favoritu, onome za koga mislite da nam je u posljednjih dvanaest mjeseci prodao najbolju priču. Tu nije riječ samo o pojedinačnim izjavama, ma kako gromke bile, nego i o zajedničkom nazivniku bajanja najupečatljivijih pripovjedača kroz cijelu godinu.

Dobitnik Treće PričeSTi bit će proglašen na otvorenju "Pričigina" 20. ožujka, u splitskom Multimedijalnom kulturnom centru. Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo