nikako ne propustite! / Ibrahim na sudu, a Džemre i Kuzey taje svoj poljubac!

Image
Foto: RTL

Zbog posljednjeg incidenta osmanski narod traži da se sud očituje o Ibrahim-pašinoj sudbini. Dok će njegovu nevinost pred strogim sucem braniti Nasuh-efendija Matrakči, u seriji 'Nebo i zemlja' iznenadni poljubac uznemirit će Kuzeya i Džemre.

26.3.2013.
15:30
RTL
VOYO logo

Hatidže se zabrine kada dozna da će Ebusud-efendija odlučivati o Ibrahimovom incidentu. Hurem će iskoristiti priliku i ispričati sultaniji Šah sve što se događalo između Hatidže i Ibrahima, od prijevare s Nigar do rođenja izvanbračnog djeteta i Nigarinog odlaska za Teku zajedno s Rustem-agom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mehmet i Mihrimah međusobno se ucjenjuju, a Mahidevran doznaje da je Mustafina robinja Ajše trudna. Mustafa naredi da se Ajše premjesti u odaje za miljenice, što će izludjeti Fatmu!


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džemre zbog iznenadnog poljupca s Kuzeyom poželi otići iz Antalije i ostaviti Guneya s Banu, ali je Kuzey pokušava odvratiti od toga. Džemre će se smiriti tek nakon što joj Guney prizna da između njega i Banu nema ništa više od prijateljstva.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Njihova najava zaruka iznenadit će sve prisutne, pogotovo Kuzeya koji je bio siguran da će, nakon šokantnog poljupca, Džemre prekinuti vezu s njegovim bratom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sultan i ostali dvorani s nestrpljenjem očekuju sučevu presudu u Ibrahimovom slučaju, a Banu ne prizna poraz i najavi prijateljici da će se kad-tad udati za Guneya! Ne propustite nove epizode RTL-ovih serija Sulejman Veličanstveni večeras od 20 sati te Nebo i zemlja od 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo