ATRAKTIVNE KREACIJE / I 'Zvjezdane staze' mogu biti vrlo, vrlo seksi

Image

U subotu navečer u programu RTL Televizije bit će TV premijera filma 'Zvjezdane staze' J.J. Abramsa. Tako će svi ljubitelji ovog dugovječnog serijala u Hrvatskoj doći na svoje. A općepoznata je činjenica da su fanovi 'Zvjezdanih staza' među najotkačenijima u svijetu filmova i serija.

31.1.2013.
10:18
VOYO logo

Njihova fascinacija likova i sadržajem 'Star Treka' ide toliko daleko da su se fanovi spremni vjenčati po 'klingonskim običajima', paradirati u vlastitim kreacijama na konvencijama 'Star Treka', a njihovu zagriženost znali su iskoristiti i proizvođači odjeće.

Tako je samo jedna od paleta proizvoda koja je ponuđena popularnim 'trekkiesima' bila i seksi uniforma kojom dominira uski korzet. Naravno da je ovaj odjevni 'outfit' odmah pronašao svoje kupce među ženskom populacijom ljubitelja 'Zvjezdanih staza', a kako to izgleda možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tako su se pojavili seksi korzeti za ženske članove 'posade' koji izgledaju prilično izazovno za sve 'trekkiese'.

I ne zaboravite, u subotu u 20 sati obavezno budite ispred svojih malih ekrana, uz program RTL Televizije i pogledajte kako je sve počelo kada su Spock i kapetan Kirk još bili studenti u odličnom filmu J.J. Abramsa 'Zvjezdane staze'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo