ZASAD 300-NJAK SPORNIH LISTIĆA / I tko kaže da Splićani nemaju smisla za humor: Spužva Bob ima zavidan broj glasova

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Oko 11 sati stanje je bilo sljedeće: na obrađenih 40 glasačkih mjesta (od ukupno 165) utvrđeno je tristotinjak spornih listića.

6.6.2017.
11:10
Screenshot/Youtube
VOYO logo

U splitskom Gradskom izbornom povjerenstvu traje brojanje nevažećih listića koje je tražila Hrvatska građanska stranka, odnosno Željko Kerum, a na brojanje je došao i Davor Grčić Gaga, predstavnik HGS-a i Kerumov kandidat za dogradonačelnika.

Oko 11 sati stanje je bilo sljedeće: na obrađenih 40 glasačkih mjesta (od ukupno 165) utvrđeno je tristotinjak spornih listića, a Grčić očekuje ih trostruko više do kraja provjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavljam da će na kraju biti oko tisuću sumnjivih, zapisali smo serijske brojeve listića, a Kerum će odlučiti hoće li to ići na grafičku analizu", poručio je. A Grčić je nakon par sati pregledavanja izjavio da je puno listića na kojima je nadopisano i zaokruženo Spužva Boba.

"Spužva Bob je treća politička snaga u Splitu ako je suditi po broju ljudi koji su dopisali ime tog crtanog lika na nevažećim listićima i zaokružili ga", kazao je kandidat za dogradonačelnika HGS-a.  Davor Grčić nadalje tvrdi i da nakon četvrtine pregledanih listića imaju zabilježenih tristotinjak za koje sumnjaju da su sporni i kako će ih do kraja vjerojatno imati dovoljno, odnosno više od tisuću. To su većinom listići na kojima su zaokružena oba kandidata. Tomislav Prljević,  tajnik splitskog HDZ-a,  tvrdi kako ima više nevažećih listića koji bi mogli ići na ruku Opari nego Kerumu. Ne smeta mu da Kerum radi grafološko vještačenje o svom trošku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo