I tata Fani Horvat ustoličen u Upravno vijeće

U Upravnom vijeću Športskih objekata, ustanove koja upravlja objektima poput stadiona u Poljudu i kompleksom bazena, ubuduće će sjediti i otac Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat.

31.3.2011.
10:57
VOYO logo

Kadroviranjima i preustrojima unutar splitskih javnih ustanova i gradskih tvrtki očito nema kraja. Posljednja rotacija dogodila se na čelu Radničkog upravnog vijeća Javne ustanove (JU) Športski objekti, gdje je Gordona Cerjana, dosadašnjeg predsjednika i bivšeg dugogodišnjeg nogometaša Solina, zamijenio Frane Matusina, voditelj protupožarne zaštite u JU-u.

Taj potez ne bi bio toliko zanimljiv široj javnosti da članovi novog saziva toga tijela nisu za predstavnika radnika u Upravnom vijeću Športskih objekata brže-bolje izabrali Zvonimira Horvata, domara u JU-u i oca Fani Horvat, nevjenčane supruge gradonačelnika Željka Keruma, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će u Upravnom vijeću (UV) gradske ustanove koja upravlja ključnim objektima poput stadiona u Poljudu i Parku mladeži, te kompleksom bazena i ŠC-om Gripe sjediti još jedna osoba izravno povezana sa šefovima iz Banovine. Upravno vijeće predvodi prometni policajac Drago Šundov, inače mlađi brat dogradonačelnika Jure Šundova!

U tom kontekstu treba dodati da je član Upravnog vijeća Športskih objekata od rujna prošle godine još jedan policajac – Stjepan Vugdelija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radničkom vijeću ne smeta sukob interesa

Iako je završio višu ekonomsku školu, Zvonimir Horvat zaposlen je kao domar u Javnoj ustanovi, dakle može se slobodno reći da je prekvalificiran za posao koji radi.

Za većinu u Radničkom vijeću, koja ga je izabrala za radničkog predstavnika u upravnom tijelu, očito nije sporno što je riječ o ocu gradonačelnikove partnerice, što se može lako povezati s pojmom sukoba interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103300570006 arti-201103110018006 arti-201103030861006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo