A ODABRAO JE... /

I mi tapira za trku imamo: Robi prognozira rezultate 'Vatrenih'

Svjetske naslovnice i televizijske ekrane ususret Euru prEplavile su, ne slike nogometnih zvijezda, već razno raznih životinja koje navodno imaju proročke sposobnosti. No, i slonice, i svinje, i tvor, i proročanska riba, mogu se skriti! Na scenu nastupa Robi - senzacija iz zagrebačkog zoološkog vrta!

8.6.2012.
18:20
VOYO logo

Toliko je napuhanih i razvikanih životinja sa svojim navodnim moćima. Ljudi bi čak i novac uložili samo na prognozu određene njuške ili šape. No, sve su to šarlatani i amateri. Jer tek tajanstveni tapir pravu tajnu čuva.

Naravno, ovo nije običan tapir. Devetogodišnji Robi živi za nogomet i nogometne prognoze.  Pred njim je i ovaj put bio težak izazov - Hrvatska ili Irska? A odabrao je...

Možete odahnuti. Utakmica neće biti laka, ali Hrvatska će na kraju teškim mukama slomiti Irsku. Robi je rekao svoje.

Naš skromni Tapirko dosada nije htio izlaziti sa svojim nepogrešivim instinktom i njuhom jer je više cijenio svoju privatnost.

Važno da su svi zaokupljeni svojim kalkulacijama. Ovaj je igrač ozlijeđen, onaj je u krizi, formacija 4-4-2 je lošije protiv defenzivnih postava. Svatko je pametan i malo bi tko vjerovao jednom običnom tapiru. Ali Robi je takav da nikome neće zamjeriti.

Budući da je njegova vrsta jedna od najstarijih sisavaca na planeti, vjeruje se da ima drevne moći koje mi baš i ne možemo razumijeti, uz svu svoju pamet. A vi sad, možete vjerovati Robiju ili ne. On je rekao svoje, i za razliku od svih tapiroskeptika, može se izvaliti i mirno i spokojno čekati tekmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo