popele se na svetište / 'I koze bježe od naše vlasti!': nesvakidašnja fotografija izazvala urnebesnu raspravu na društvenim mrežama

Image
Foto: Facebook

Prizor je doista nesvakidašnji, nekoliko minuta smo se mučili s procjenom radi li se o photoshopu ili autentičnoj fotografiji

13.12.2017.
13:38
Facebook
VOYO logo

Satirična Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca svakodnevno objavljuje fotografije ili videoisječke situacija koje nas oraspolože, nasmiju ili pak ostave u nevjerici. 

Jedna fotografija koja izaziva kombinaciju svega navedenog objavljena je u utorak, a prikazuje dvije divlje koze kako su se popele na malo kameno svetište. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prizor je doista nesvakidašnji, nekoliko minuta smo se mučili s procjenom radi li se o photoshopu ili autentičnoj fotografiji, no nakon što smo zaključili kako nema temelja da se fotografija proglasi fotošopiranom, morali smo je podijeliti s vama. 

Ispod fotografije našlo se i nekoliko zanimljivih komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hitno u Sabor otvorit raspravu o kozama i sakralnim objektima", "uvest vjeronauk i za koze, ne samo za ovce", i "I koze bježe od naše vlasti", samo su neki od komentara".  

Na priloženoj fotografiji se vrlo vjerojatno nalaze koze Grivasti skakači. Vrsta je porijeklom iz Afrike, no uzgaja ih se i na staništima otoka Hvara i u Mosoru. Više o njima možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo