I bivši izvjestitelj Europskog parlamenta oglasio se o referendumu

Bivši izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku i aktualni predsjednik Grupe Socijalista i Demokrata u tom domu Hannes Swoboda oglasio se povodom referenduma o braku u Hrvatskoj.

27.11.2013.
21:53
VOYO logo

"Nakon manje od šest mjeseci članstva u Europskoj uniji hrvatski narod će ovoga vikenda imati priliku birati da li žele prihvatiti napredak i jednakost ili pak žele napraviti korak natrag prema diskriminaciji.

Nema drugoga razloga da se Ustavom definira brak kako zajednica muškarca i žene nego da se unaprijed otežaju eventualne pro LGBT inicijative. Nadam se da će hrvatski narod dokazati svoju otvorenost i tolerantnu narav i glasati protiv besmislenih ograničenja", poručio je Swoboda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, referendum o braku će se održati u nedjelju 1. prosinca, a uoči tog datuma se zahuktala i kampanja inicijative 'U ime obitelji' i 'Glasam protiv'. Više je osoba iz javnog života pozvalo građane da glasaju protiv, kao i ministri Vlade.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo