ISKEŠIRAO 162.500 KUNA / Capak naručio 12 spotova kako bi pogurao cijepljenje: Posao je dobila tvrtka poznatog glumca, on je u njoj jedini zaposlenik

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Potpisan je ugovor za izradu 12 spotova "s ciljem promicanja cijepljenja protiv covida-19".

3.7.2021.
17:18
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i dalje radi na promociji cjepiva, a njihov šef Krunoslav Capak nedavno je potpisao još jedan ugovor gdje je ova institucija naručila uslugu "izrade 12 spotova s ciljem promicanja cijepljenja protiv covida-19".

Kako piše Index, HZJZ je na svojim stranicama objavio ugovor, a kojeg je potpisao Krunoslav Capak. Za spotove će HZJZ tako iskeširati 162.500 kuna, a posao je dobila tvrtka DA FILM iz Zagreba, čiji je vlasnik i jedini zaposleni glumac Dejan Aćimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, na ova se natječaj ukupno javilo šest ponuđača.

Početkom godine plakate zakupili bez javnog natječaja

Početkom ove godine, HZJZ je ugovorio plakate, a za taj posao nije bio proveden javni natječaj, a u natječajnoj su dokumentaciji obrazložili zašto je provedena dodjela ugovora bez prethodne objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za uslugu oglašavanja informativno-edukativne kampanje 'Misli na druge-cijepi se!' Naručitelj provodi pregovarački postupak iznimne žurnosti budući da nije bilo poznato kada će cjepiva dobiti odobrenje nadležnih institucija za puštanje u promet. Prva cjepiva u Hrvatsku su distribuirana krajem prosinca", naveli su u objašnjenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo