STRAVIČNI KOMENTARI / HDZ-ov zastupnik pozirao s puškom, šokantni komentari na Facebooku: 'Ako su pune počnite sa čisćenjem'

Image
Foto: Facebook/Stevo Culej

Culej je na svom Facebooku objavio fotografiju s puškom, na kojoj pozira s još jedinm muškarcem u HOS-ovoj majici na kojoj piše 'Za dom spremni', a komentari ispod fotografije su stravični.

28.5.2017.
19:40
Facebook/Stevo Culej
VOYO logo

Nakon što je Željko Glasnović na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima pozira s raznoraznim naoružanjem, fotografiju s puškom objavio je i HDZ-ov zastupnik Stevo Culej. On je na svom je Facebooku objavio fotografiju s puškom, na kojoj pozira s još jedinm muškarcem u HOS-ovoj majici na kojoj piše "Za dom spremni", a potpisao ju je riječima - "Specijalna Policija#.

Ono što je još strašnije su bizarni komentari ispod Culejeve fotografije u kojima ga se poziva da krene s čišćenjem. Neki su čak otišli toliko daleko da su naveli i potencijalne mete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako su pune počnite sa čisćenjem", "Sad idi i privedi Stazića, Pupovca i ostalu četničku bagru" , "To Culej tako se stoci pokazuje da Hrvat uvik stoji uz Grvata kao sad vas dvojica uz Glasnovica.. Mnogi pokvarenjaci to i nerazumiju...onaj ko je nosio oružje da brani ovaj narod i državu ima pravo da ga i pokaže...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo