nEMA ISPRIKE / Predsjedništvo HVIDRA-e: 'Neka se Bošnjaković očituje je li Milorad Pupovac počinio kazneno djelo'

Na pitanje hoće li tražiti raskid koalicije s SDSS-om kažu kako je ta odluka na premijeru Plenkoviću

13.9.2019.
14:13
VOYO logo

"Šokirani smo što se nije ispričao", glavna je poruka s Glavnog odbora HVIDRA-e koji se sastao u petak kako bi raspravio o Miloradu Pupovcu i njegovom ne ispričavanju za izjave u kojima je, između ostalog, usporedio s NDH.

"Tražimo da se Bošnjaković javno očituje je li Pupovac napravio neko kazneno djelo i prekršio zakone Republike Hrvatske. I od DORH-a to očekujemo, kako bi mogli krenuti u daljnje postupke oduzimanja visokog odličja Milorada Pupovca", rečeno je na sjednici Glavnog odbora HVIDRA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu kako im je žao što se Pupovac nije ispričao za vrijeme svoje konferencije za medije te kako je istu iskoristio ne bi li još jednom podijelio da ga boli u Republici Hrvatskoj. 

"Mi njega pitamo: Boli li 1800 nestalih? Boli li ratne invalide?", uzvraćaju hvidrovci Pupovcu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smeta mu Za dom spremni, a ustaške ga kune ne žuljaju. Poštujemo nacionalne manjine, ali ne ako su ovako progresivne", porulučuju te dodaju: "SDSS nije poželjna stranka u Hrvatskoj i nisu relevantni predstavnici Srba u Hrvatskoj". 

Smeta im što se i Vlada, koja ne reagira na adekvatan način, igra s emocijama ljudi dok se u ovam slučaju ne radi o sukobu branitelja i Pupovca već o većini građana koje su izjave Milorada Pupovca povrijedile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li tražiti raskid koalicije s SDSS-om kažu kako je ta odluka na premijeru Plenkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike