HVALEVRIJEDNA HUMANITARNA AKCIJA: / Kupnjom bilo kojeg Violeta proizvoda sudjelujete u prekrasnoj kampanji

Image
Foto: Screenshot

Kampanja je započela 10. prosinca prošle godine i traje do 10. siječnja.

5.1.2018.
13:20
Screenshot
VOYO logo

Violeta, hrvatski proizvođač higijenskih proizvoda, ovih dana provodi hvalevrijednu humanitarnu kampanju "Pomozimo zajedno". Cilj ove kampanje je pomoći obiteljima kojima je to najpotrebnije preko socijalnih samoposluga kojima će Violeta donirati higijenske proizvode u vrijednosti 200.000 kuna.

"Ideja je da osvijestimo i druge, jer u ovo vrijeme ljudi troše i više nego obično, dok postoje obitelji kojima je svaki dan preživljavanje", poručuju iz Violete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kampanja je započela 10. prosinca prošle godine i traje do 10. siječnja, a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg Violeta i Teta Violeta proizvoda sudjelujete u pomaganju onima kojima je pomoć nužna.

"U mjesecu darivanja kada smo posebno okrenuti jedni ka drugima, u vremenu kada na poseban način razmjenjujemo ljubav i lijepe osjećaje, nađimo vremena, pružimo ruku i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija", apeliraju iz Violete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju i da su dogovorili suradnju sa 14 samoposluga u Hrvatskoj (Daruvar, Karlovac, Križevci, Krapina, Sisak, Zagreb, Koprivnica, Vukovar, Našice, Osijek, Rijeka, Split, Varaždin i Vinkovci).

Reportažu o Violetinoj kampanji 'Pomozimo zajedno' pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo