KAKO ZAUSTAVITI BRAK / Huremine neprijateljice smisle novi pakleni plan!

Image
Foto: RTL

Saznavši da je Bali-beg još uvijek smatra djetetom, Mihrimah iz prkosa pristane na brak s Rustemom!

17.10.2013.
12:56
RTL
VOYO logo

Rustem-pašu je silno obradovala vijest da je Mihrimah pristala na brak, no isto mišljenje ne dijele svi članovi sultanove obitelji… Naime, sultanije su još uvijek u šoku zbog najave braka mlade princeze i Hureminog saveznika, pa su započele s kovanjem planova kako ga zaustaviti. Što su smislile, doznat ćemo večeras u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“!

Image
Foto: RTL

Saznavši da je Bali-beg još uvijek smatra djetetom, Mihrimah iz prkosa pristane na brak s Rustemom! Ta vijest obradovala je pašu, ali ne i Mahidevran koja neće skrivati svoje nezadovoljstvo. Bez previše razmišljanja odluči zatražiti pomoć sultanija Šah i Hatidže, pa čak i Lutfi-paše kako bi čim prije spriječili taj brak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

S obzirom da se Rustem nalazi daleko od prijestolnice, njihov prvi zadatak bit će uvjeriti sultana i ostale dvorane da je Mihrimahin budući suprug obolio od kuge. Strahujući za život vlastitog djeteta, sultan razmišlja o raskidu braka ukoliko se pokaže da je Rustem obolio od zarazne bolesti. Međutim, Hurem je uvjerena da je to još jedna laž pa zatraži sultana da provjeri točnost informacije tako što će svog osobnog liječnika Mošu Hamona poslati u izvidnicu!

Image
Foto: RTL

U međuvremenu, robinja Ahsen nastavlja zavađati Lutfi-pašu, a Bali-beg i dalje ljubuje sa Silvijom, ne znajući da bi ga ti susreti mogli itekako koštati, pogotovo ako za njih dozna Sulejman!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večerašnja epizoda serije „Sulejman Veličanstveni“ donosi nove uzbudljive događaje u palači, stoga je ne propustite pogledati u u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo